Ik zie dat je het bij recepten en in sommige blogartikelen hebt over ‘fases’. Wat bedoel je daarmee?

Het programma dat ik volg — en dat me al van vele kilo’s lichaamsgewicht heeft afgeholpen — voorziet het lichaam van alle belangrijke voedingsstoffen voor de gezondheid en voor energie en dient ervoor om het metabolisme te ‘resetten’. Het vermindert en elimineert daarnaast het voedsel dat verantwoordelijk is voor overgewicht en obesitas.
Daarbij horen vier fases:

Fase 1


In deze fase verschaf je je lichaam een ijkpunt voor de vetverbranding tijdens de kuur. Je begint in deze fase ook met het dagelijks innemen van voedingssupplementen.

Fase 2


Dit is de fase van vetverbranding. Je houdt je aan een uitgekiend dieet en vermijdt zaken als koolhydraten, alcohol, suiker en vetten. Het dieet vul je aan met voedingssupplementen, vocht en krachttraining.

Fase 3


In deze fase stabiliseer je je voeding en je lichaamsgewicht. Je kunt weer wat meer eten van wat je in fase 2 hebt vermeden. Ook in deze fase vul je je dieet aan met supplementen.

Fase 4


Deze fase dient ervoor om het beruchte jojo-effect te vermijden. Je gebruikt in fase 4 nog steeds de voorgeschreven supplementen.

Voor elke fase staat een vast aantal dagen of weken.

LET OP: Om je succes — en blijvend resultaat — met deze methode te vergroten, is het belangrijk om alle details te kennen en te werken volgens de aanwijzingen, schema’s en voedingssupplementen die daar bij horen.

Het gaat om je gezondheid. Deze methode is ontwikkeld door artsen en wetenschappers en is bewezen succesvol. Details zijn dus belangrijk. Ga niet zelf maar wat proberen. Je zult dan uiteindelijk alleen maar gefrustreerd en teleurgesteld raken!


Wil je dit programma ook volgen? Neem dan contact met me op. Je wordt dan uitgenodigd voor een voorlichtingsmiddag of -avond. Daarin krijg je informatie en de kans om alle vragen te stellen die je hebt. Als je daarna nog twijfelt, schrijf je dan niet in. De kans dat je slaagt in je streven is immers veel groter, wanneer je met volle overtuiging begint aan het programma!

Wanneer je mee gaat doen, krijg je toegang tot alle details van de vier fases, dieettips, schema’s, recepten, informatie over voedingssupplementen, advies van experts en ervaring van anderen.

Categorie: 1. Over de gezondheidskuur