Ik doe nog niet mee met de gezondheidskuur, maar vind het wel interessant. Waar kan ik meer inhoudelijke informatie vinden?

Het is makkelijk om verdwaald te raken in de hoeveelheid informatie die hierover beschikbaar is. Ik wil je niet met die informatie overvoeren.
En ik wil in mijn antwoorden rekening houden met jouw specifieke situatie. Want jij zit weer anders in elkaar dan een ander, met een geheel eigen voorgeschiedenis en problemen die verschillend zijn.

Dat is waarom ik je aanraad eerst een intake-gesprek in te plannen. Dit gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend. Het geeft je de kans om alle vragen te stellen die je hebt. En het geeft mij de kans om in een eerlijk advies aan te geven hoe de gezondheidskuur je kan helpen

Ook organiseer ik regelmatig informatie-avonden en -middagen. Daar ben jij natuurlijk ook van harte welkom!
Op die avonden laat ik zien wat de mogelijkheden zijn en hoe die mogelijkheden jou kunnen helpen in je streven naar een betere gezondheid en een lichaam waarin je je helemaal lekker kunt voelen.

Op de contactpagina vind je mijn e-mailadres en telefoonnummer. Je kunt er ook een formulier vinden waarmee je me jouw vragen kunt opsturen.

Categorie: 2. Meer informatie